21.9.2018 : 21:39 : +0200

Compartiu les vostres experiències durant aquests dos dies a través de twitter amb el hashtag #csi_ibers, on podreu seguir també la programació. I els apassionats de la fotografia ho podeu fer a través d'instagram sempre a través del hashtag #csi_ibers.

I per poder seguir la ruta i celebrar el Cap de Setmana Ibèric, consulteu l'itinerari a Google Maps!

 

Programa activitats 2013 (pdf)

13è Cap de Setmana Ibèric a Santa Coloma de Gramenet

Jornades de portes obertes als jaciments que formen part de la Ruta dels Ibers, amb activitats gratuïtes per a totes les edats, enguany sota el lema "Alerta que vénen! La guerra al món ibèric".

El diumenge 6 d'octubre, d'11 al 14 h, al poblat ibèric Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet hi trobareu:

CONVERTEIX-TE EN UN GUERRER IBER!Taller per a infants de construcció d’armes de guerra iberes: puntes de fletxa, fones, espases, llances, escuts... Vine a confeccionar les teves armes per convertir-te en un gran guerrer iber.Horari: d’11 a 14 h

EL SISTEMA DEFENSIU DEL PUIG CASTELLAR
Visita guiada al jaciment per conèixer el seu sistema defensiu: la muralla i les portes d’entrada. També es donaran a conèixer les troballes fetes a la darrera campanya d’excavació, s’entrarà a l’habitatge ibèric reconstruït i estarà operatiu el mòdul d’interactius instal·lat al jaciment.
Horari: a les 12 h

ELS POBLATS DE LA LAIETÀNIA SE SALUDEN
Comunicació amb miralls amb altres jaciments ibèrics laietans propers: Ca n’Oliver de Cerdanyola del Vallès, Les Maleses de Montcada i Reixac i Turó d'en Boscà de Badalona.
Horari: 13.30 h

COM ARRIBAR-HI

Programa d'activitats

Retallables Puig Castellar

Retallables Cap de Setmana Ibèric 2013