23.10.2017 : 22:41 : +0200

Compartiu les vostres experičncies durant aquests dos dies a través de twitter amb el hashtag #csi_ibers, on podreu seguir també la programació. I els apassionats de la fotografia ho podeu fer a través d'instagram sempre a través del hashtag #csi_ibers.

I per poder seguir la ruta i celebrar el Cap de Setmana Ibčric, consulteu l'itinerari a Google Maps!

 

Programa activitats 2013 (pdf)

13č Cap de Setmana Ibčric a Santa Coloma de Gramenet

Jornades de portes obertes als jaciments que formen part de la Ruta dels Ibers, amb activitats gratuďtes per a totes les edats, enguany sota el lema "Alerta que vénen! La guerra al món ibčric".

El diumenge 6 d'octubre, d'11 al 14 h, al poblat ibčric Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet hi trobareu:

CONVERTEIX-TE EN UN GUERRER IBER!Taller per a infants de construcció d’armes de guerra iberes: puntes de fletxa, fones, espases, llances, escuts... Vine a confeccionar les teves armes per convertir-te en un gran guerrer iber.Horari: d’11 a 14 h

EL SISTEMA DEFENSIU DEL PUIG CASTELLAR
Visita guiada al jaciment per cončixer el seu sistema defensiu: la muralla i les portes d’entrada. També es donaran a cončixer les troballes fetes a la darrera campanya d’excavació, s’entrarŕ a l’habitatge ibčric reconstruďt i estarŕ operatiu el mňdul d’interactius instal·lat al jaciment.
Horari: a les 12 h

ELS POBLATS DE LA LAIETŔNIA SE SALUDEN
Comunicació amb miralls amb altres jaciments ibčrics laietans propers: Ca n’Oliver de Cerdanyola del Vallčs, Les Maleses de Montcada i Reixac i Turó d'en Boscŕ de Badalona.
Horari: 13.30 h

COM ARRIBAR-HI

Programa d'activitats

Retallables Puig Castellar

Retallables Cap de Setmana Ibčric 2013