19.8.2018 : 17:39 : +0200
Notícies
23/11/2016 09:15

El Museu Torre Balldovina és a Visitmuseum

Categoria: Activitat, Exposició, Molí d'en Ribé, Museu, MuseuWeb, Patrimoni, Portada, Puig Castellar

 

El Museu Torre Balldovina i el poblat ibèric Puig Castellar ja formen part del Visitmuseum,  una aplicació que ofereix un recorregut pel patrimoni museístic català i que vol ser un element de suport a la visita presencial als  diferents equipaments del territori. Permet a l’usuari complementar el seu recorregut amb continguts disponibles en diversos idiomes i gaudir en detall i qualitat d’una selecció acurada de les principals peces de cada museu. Actualment disposa de 156 equipaments i més de 1.300 peces traduïdes a cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i aranès).

Visitmuseum ofereix una breu presentació del museu i del poblat, un recorregut pels principals àmbits temàtics i una mirada detallada a alguns dels objectes més destacats. També presenta les informacions pràctiques per a la visita i els enllaços per saber-ne més o poder compartir l’experiència a les xarxes socials.

Pot ser utilitzada mitjançant dispositius mòbils Android o iOS. Un dels principals avantatges és que l’aplicació es pot descarregar i usar sense connexió a Internet. També es pot consultar a través del web dissenyat per adaptar-se a les dimensions de la pantalla de l’aparell.

Més informació i enllaços a: http://visitmuseum.gencat.cat/ca/museu-torre-balldovina/