19.3.2019 : 16:17 : +0100
04/07/2018 13:10

Es convoquen les beques de recerca històrica 2018

Categoria: Activitat, Memòria Històrica, Museu, Portada

 

S'obre el termini de presentació de sol·licituds per concórrer a dues beques per a treballs de recerca sobre la història de Santa Coloma de Gramenet

L’Ajuntament convoca la segona edició de dues beques amb finalitat de promoure la realització de treballs de recerca sobre aspectes inèdits en els camps de les ciències socials i humanes relacionades de manera directa amb l'evolució i la història del municipi de Santa Coloma de Gramenet.

Una està destinada a conèixer l’encaix i l’evolució de la ciutat en el context metropolità i, en l’edició de 2018, la temàtica a estudiar és la sanitat a Santa Coloma. L’altra està pensada per aprofundir en el coneixement d’un barri de la ciutat, i la tria del barri queda a la voluntat de les persones aspirants (excepte el barri del Fondo).

S’hi poden presentar investigadors a títol individual o en grup. L’import de cada beca és de 2.500 € —subjectes a les retencions legals establertes—, i el període per lliurar els treballs definitius és de 5 mesos. El termini de presentació de sol·licituds s’estableix entre els dies 5 i 19 de juliol (ambdós inclosos). La informació sobre les beques i la versió íntegra de les bases estan disponibles al web del Museu.