21.9.2018 : 21:39 : +0200

Compartiu les vostres experičncies durant aquests dos dies a través de twitter amb el hashtag #csi_ibers, on podreu seguir també la programació. I els apassionats de la fotografia ho podeu fer a través d'instagram sempre a través del hashtag #csi_ibers.

I per poder seguir la ruta i celebrar el Cap de Setmana Ibčric, consulteu l'itinerari a Google Maps!

14č Cap de Setmana Ibčric a Santa Coloma de Gramenet

Jornades de portes obertes als jaciments que formen part de la Ruta dels Ibers, amb activitats gratuďtes per a totes les edats, enguany sota el lema "La dona al món ibčric".

El diumenge 5 d'octubre, d'11 al 14 h, al poblat ibčric Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet hi trobareu:

QUČ EN SABEM DE LA DONA IBČRICA?
Activitats infantils per descobrir com era la maternitat, els quefers domčstics (el teixit, la mňlta i la cocció, la cistelleria...) i les cerimňnies ara fa 2200 anys.
Horari: d’11 a 14 h

LA VIDA DE LA DONA IBČRICA AL PUIG CASTELLAR
Visita guiada al jaciment per cončixer la vida quotidiana i el món ritual de la dona ibčrica. També es donaran a cončixer les troballes fetes a la darrera campanya d’excavació, s’entrarŕ a l’habitatge ibčric reconstruďt i estarŕ operatiu el mňdul d’interactius instal·lat al jaciment.
Horari: 11.15 h i 12.15 h

ELS POBLATS DE LA LAIETŔNIA SE SALUDEN
Comunicació amb miralls amb altres jaciments ibčrics laietans propers: Ca n’Oliver de Cerdanyola del Vallčs i Les Maleses de Montcada i Reixac.
Horari: 13.30 h


Programa d'activitats CSI 2014

Retallable La dona al món ibčric