25.9.2018 : 11:15 : +0200

Compartiu les vostres experiències durant aquests dos dies a través de twitter amb el hashtag #csi_ibers, on podreu seguir també la programació. I els apassionats de la fotografia ho podeu fer a través d'instagram sempre a través del hashtag #csi_ibers.

I per poder seguir la ruta i celebrar el Cap de Setmana Ibèric, consulteu l'itinerari a Google Maps!

15è Cap de Setmana Ibèric a Santa Coloma de Gramenet

Jornades de portes obertes als jaciments que formen part de la Ruta dels Ibers, amb activitats gratuïtes per a totes les edats, enguany sota el lema "L'alimentació fa 2000 anys".

El diumenge 4 d'octubre, d'11 al 14 h, al poblat ibèric Puig Castellar de Santa Coloma de Gramenet hi trobareu:

QUÈ MENJAVEN ELS IBERS?
Activitats infantils per cuinar i menjar igual que els nostres avantpassats: la caça, la mòlta i la cocció (tallers i degustació).
Horari: d’11 a 14 h


L’ALIMENTACIÓ DELS IBERS DEL PUIG CASTELLAR
Visites guiades al jaciment per conèixer l’alimentació els ibers del Puig Castellar (què menjaven i com elaboraven les menges). També es donaran a conèixer les troballes fetes a la darrera campanya d’excavació, el nou camí de ronda fora muralla, s’entrarà a l’habitatge ibèric reconstruït i estarà operatiu el mòdul d’interactius instal•lat al jaciment.
Horari: 11.15 h i 12.15 h

ELS POBLATS DE LA LAIETÀNIA SE SALUDEN
Comunicació amb miralls amb altres jaciments ibèrics laietans propers: Ca n’Oliver de Cerdanyola del Vallès i Les Maleses de Montcada i Reixac.
Horari: 13.30 h

COM ARRIBAR-HI

Programa d'activitats CSI 2015

Joc de parelles del CSI 2015

 

Més informació a:

www.mac.cat/Rutes/Ruta-dels-Ibers/Cap-de-Setmana-Iberic