22.4.2019 : 17:44 : +0200

 ...carpes, monstres, atraccions, curiositats, barraques de fira, petis shows, circ, jocs de fira, energia humana

el festival dedicat a LES ARTS DEL FIRAIRE

27 i 28 d'octubre de 2018

als jardins de la Torre Balldovina

El festival de Santa Coloma de Gramenet especialitzat en les arts del firaire convoca espectacles locals i internacionals de primer nivell en petites carpes, on es mostren atraccions que funcionen amb energia humana i petits shows inspirats en les barraques de fira. Es tracta d’un certamen únic a l’Estat en el seu gènere, que aposta per consolidar el format de fira especialitzada i atraure nous públics.

Un dels trets característics de la posada en escena del petit festival és no disposar de cap espai central, perquè cada espai és important en si mateix i conforma, en relació amb els altres, una xarxa que permet a l’espectador crear un Passatge Insòlit a la seva mida.

La impossibilitat de veure tots els espectacles –que se succeeixen simultàniament– en un sol dia convida el públic a tornar-hi l’endemà. Aquest itinerari personalitzat connecta amb la segona aposta d’aquest singular format: la recuperació de la mida humana. Els mecanismes són simples, comprensibles, accionats per la força humana o fonts no convencionals d’energia. L’espai sonor no sobrepassa mai el volum que permet la gent parlar sense cridar. La música és en directe i sense amplificació, els presentadors treballen a viva veu o utilitzant megàfons acústics. L’objectiu és aconseguir la màxima proximitat amb l’espectador.

Més informació a www.passatgeinsolit.org