20.8.2017 : 23:07 : +0200

Programa Passatge Insòlit

 ...carpes, monstres, atraccions, curiositats, barraques de fira, petis shows, circ, jocs de fira, energia humana

el festival dedicat a LES ARTS DEL FIRAIRE

21, 22 i 23 d'octubre de 2016

als jardins de la Torre Balldovina

Enguany Passatge Insòlit celebra 11 edicions convidant algunes de les companyies més aplaudides de la seva història, arriben vells coneguts combinats amb algunes de les atraccions clàssiques del Passatge:

-> Théatre du Rugissant - Tout Seul

-> Cia. Toti Toronell - Libèl.lula

-> Campi qui pugui - Manneken's Piss

-> Galiot Teatre - Món titella

-> Itinerància - Laberint II

Tot amenitzat per la Xaranga exèntrica

El festival de Santa Coloma de Gramenet especialitzat en les arts del firaire i programat enguany per als dies 21, 22 i 23 d’octubre als mateixos Jardins de la Torre Balldovina, convoca espectacles locals i internacionals de primer nivell en petites carpes, on es mostren atraccions que funcionen amb energia humana i petits shows inspirats en les barraques de fira. Es tracta d’un certamen únic a l’Estat en el seu gènere, que aposta per consolidar el format de fira especialitzada i atraure nous públics.

Un dels trets característics de la posada en escena del petit festival és no disposar de cap espai central, perquè cada espai és important en si mateix i conforma, en relació amb els altres, una xarxa que permet a l’espectador crear un Passatge Insòlit a la seva mida.

La impossibilitat de veure tots els espectacles –que se succeeixen simultàniament– en un sol dia convida el públic a tornar-hi l’endemà. Aquest itinerari personalitzat connecta amb la segona aposta d’aquest singular format: la recuperació de la mida humana. Els mecanismes són simples, comprensibles, accionats per la força humana o fonts no convencionals d’energia. L’espai sonor no sobrepassa mai el volum que permet la gent parlar sense cridar. La música és en directe i sense amplificació, els presentadors treballen a viva veu o utilitzant megàfons acústics. L’objectiu és aconseguir la màxima proximitat amb l’espectador.

Programació Passatge Insòlit

Més informació a www.passatgeinsolit.org