19.7.2018 : 2:17 : +0200

                                                  

Altres enllaços:

Dia Internacional dels Museus (Generalitat)

Dia Internacional dels Museus (Diputació de Barcelona)

La Nuit des Musées

                                 

                                                

                                                  

Edicions anteriors:

Nit i DIM 2015

Nit i DIM 2014

 

La Nit dels Museus, 21 de maig de 2016

 

LA NIT DELS MUSEUS A SANTA COLOMA, de 19 h a 01 h

El Museu Torre Balldovina et convida a participar en diverses activitats, en una ocasió única per gaudir del Museu fora dels horaris habituals.

A les 21.30 h i a les 22.30 h

«El senyor Sagarra et convida a la Torre Balldovina». Visita guiada teatralitzada de la mà del senyor Ferran de Sagarra, amo de la Torre Balldovina ara fa cent anys, que ensenyarà casa seva tot recordant els seus vincles amb Santa Coloma i revivint les seves estades estiuenques a la Torre Balldovina. 

"Intimitats. La roba interior del segle XIX al XXI". Visita guiada a l'exposició que es passeja per l'evolució de la roba interior durant els darrers 200 anys.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA EN EL MUSEU

De 22 a 23.45 h, «Cabaret insòlit». Benvinguts al Cabaret Insòlit. Música, vestuari i plomes! Una Drag Queen que farà de mestre de cerimònies i un espectacle a la mida per La Nit dels Museus, la nit de les "Intimitats". Hi haurà números de tot tipus, màgia per a tots els públics i servei de bar amb una food truck ben insòlita! Us hi esperem a partir de les 21.15!

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa en què participen més de tres mil museus de quaranta països i que enguany arriba a l'onzena edició. Més de vuitanta centres de Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues i Santa Coloma de Gramenet obren les portes fins a la matinada oferint exposicions, concerts, dansa, teatre i recitals poètics, tallers, visites comentades i activitats per a tota la família. Aquest dia els museus no tanquen les portes: te les obren de franc i et conviden a conèixer les seves col.leccions d'una altra manera: de nit!

La Nit dels Museus s'emmarca en la celebració del 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, que enguany porta per lema "Museus i paisatges culturals".

 

Més informació:

LA NIT DELS MUSEUS   vídeo vimeo  / youtube

La Nit dels Museus 2.0:

#bcnesmuseu

Concurs fotografia 

Altres enllaços:

Dia Internacional dels Museus (Generalitat)

Dia Internacional dels Museus (Diputació de Barcelona)

La Nuit des Musées