22.4.2019 : 17:33 : +0200

El Museu Torre Balldovina fa 30 anys, i ho commemora amb un acte festiu el dimarts 27 de juny, a les 19 h

El 19 de juny de 1987 s’inaugurava el Museu Torre Balldovina per promoure el coneixement i la difusió de la història i el patrimoni de Santa Coloma de Gramenet. Un museu viu, obert, dinàmic i rigorós en els seus plantejaments i íntimament arrelat a la societat que el crea i a la qual es proposa oferir un servei.

Han estat trenta anys dedicats a la recerca, a la conservació i a la difusió del patrimoni de Santa Coloma, treballant per convertir el museu en un referent de la nostra memòria col·lectiva. A través d’una petita presentació, Ramon Sagués (director del Museu 1986-2016) farà un repàs de la tasca feta i del camí recorregut fins arribar al museu que avui tenim, un museu de ciutat.

A continuació, als jardins del Museu, celebrarem l’aniversari amb un tast de sabors del món ibèric (enképhalos phoinikos, epithyrum, taûros de Xenòfanes, mélas, kykeon, oxígala…), a  càrrec de KUANUM; acompanyats de música en directe del trio de jazz ROOM FOR 3.

Volem fer d’aquest esdeveniment una celebració compartida amb els qui han estat vinculats al Museu aquestes tres dècades i, també, amb aquells qui vulguin fer-se’l seu a partir d’ara.

Per això hi sou tots i totes convidats, per commemorar-ho junts!

Díptic de l'acte de celebració

Vídeo