22.4.2019 : 16:28 : +0200

                                                  

       

        

Per veure les fotos de La Nit dels Museus que s'han anat penjant a fotomòbil amb el hashtag: #bcnésmuseu, cliqueu aquí

La Nit dels Museus, dissabte 19 de maig de 2018

LA NIT DELS MUSEUS A SANTA COLOMA, de 19 a 1 h

El Museu Torre Balldovina et convida a participar en diverses activitats, en una ocasió única per gaudir del Museu fora dels horaris habituals.

 

A les 21.15 h, 22.30 h i 23.45 h

El senyor Sagarra et convida a la Torre Balldovina

Visita guiada teatralitzada de la mà del senyor Ferran de Sagarra, amo de la Torre Balldovina ara fa cent anys, que ensenyarà casa seva tot recordant els seus vincles amb Santa Coloma i revivint les seves estades estiuenques a la Torre Balldovina.

Durada: 35 min

INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA, A PARTIR DE LES 19 H

 

A les 22.00 h

Nit de Swing, amb The Swing Sweets

The Swing Sweets és un grup de swing integrat per la "crème de la crème" de la nova escena de joves músics de jazz de Barcelona, coneixedors i amants de la música swing dels anys 40. Rita Payés al trombó i la veu, Enrico Le Noci a la guitarra, Joan Garcias al contrabaix i Jordi Pallarés a la bateria. Quant al repertori, sonaran clàssics de Duke Ellington, Count Basie i Benny Carter, com també estàndards de jazz amb molt i molt de swing.

El concert es compondrà de dues parts: la primera en format concert i la segona dedicada als lindy hoopers assistents, amb exhibició dels ballarins i ballarines de la Colmena. Esteu preparats?!

 

De 19 a 21 h

Visita lliure al Museu

Exposició permament "Santa Coloma: la muntanya, el riu". Exposició entorn a la història de Santa Coloma des del període ibèric fins inici del segle XX.

 

La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa en què participen més de tres mil museus de quaranta països i que enguany arriba a l'onzena edició. Més de vuitanta centres de Barcelona, l’Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues i Santa Coloma de Gramenet obren les portes fins a la matinada oferint exposicions, concerts, dansa, teatre i recitals poètics, tallers, visites comentades i activitats per a tota la família. Aquest dia els museus no tanquen les portes: te les obren de franc i et conviden a conèixer les seves col.leccions d'una altra manera: de nit!

La Nit dels Museus s'emmarca en la celebració del 18 de maig, Dia Internacional dels Museus

 

 

Càpsules promoció:

https://vimeo.com/268748479

https://vimeo.com/268748725

https://vimeo.com/268748649

https://vimeo.com/268748572

https://vimeo.com/268754805

 

Més informació:

La Nit dels Museus - Ajuntament de Barcelona

Dia Internacional dels Museus - Patrimoni Cultural de la Generalitat

Dia Internacional dels Museus. 2018- Diputació de Barcelona