La Nit dels Museus


Des de mitja tarda i fins a mitjanit del dissabte 13 de maig, podràs participar en diferents activitats, algunes creades especialment per a l’ocasió, totes elles gratuïtes, per gaudir una nit especial al Museu.


 

De 19.00 a 01.00 h

Portes obertes a l’exposició “Què mengem avui?”


Exposició per reflexionar sobre els hàbits alimentaris propis, entenent que no només afecten el nostre organisme sinó també l’entorn on vivim i el planeta.


 

A les 19.00 i 20.00 h

Escape room “El tresor de la Torre Balldovina”


Endinseu-vos en una trama detectivesca i poseu a prova les vostres habilitats deductives i d’enginy per descobrir el secret que la família Sagarra amaga a la Torre Balldovina.

Grups: 2-4 persones. Edat recomanada: +12 anys

Durada: 60 minuts


 

De 21.30 a 23.30 h

Curts muts a la fresca 


Gaudeix del cinema a la fresca amb la projecció de curtmetratges muts de totes les èpoques sobre una gran pantalla instal·lada al Jardí de la Torre Balldovina.

Durada: 2 h


 

A les 21.30, 22.30 i 23.30 h

Visita guiada teatralitzada “La Pepeta Serrat i en Ferran de Sagarra et conviden a la Torre Balldovina”


De la mà de la Pepeta Serrat, mainadera de la família Sagarra, i d’en Ferran de Sagarra, amo de la torre, coneixeràs la residència d’estiueig dels Sagarra i reviuràs les seves estades a la finca de Santa Coloma ara fa 150 anys.

Durada: 45 min

Activitats gratuïtes amb inscripció prèvia al correu museutorreballdovina@gramenet.cat o tel. 933 857 142 (per a l’espectacle “Curts muts a la fresca” no és necessari fer inscripció)