Jornades Europees de Patrimoni 2020


11 d'octubre

La Torre Balldovina, de torre de defensa a museu

Els dies 9, 10 i 11 d’octubre se celebren les Jornades Europees de Patrimoni. Durant aquests dies, els municipis catalans mostren el seu ric patrimoni a través d’activitats gratuïtes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

A Santa Coloma, el diumenge 11 d’octubre, a les 12 h del matí, el Museu ha organitzat una visita guiada a la Torre Balldovina (segles XI-XX), on a través d’un recorregut per aquest singular edifici es donarà a conèixer la seva història: torre de defensa al segle XI, edifici de caràcter agrícola més endavant, gran casal al segle XVIII, residència noble i d’estiueig de la família de l’escriptor Josep Maria de Sagarra als segles XIX-XX i avui museu de la ciutat.

INSCRIPCIONS

Activitat gratuïta, places limitades. Cal inscripció prèvia al Museu (plaça de Pau Casals s/n).

Tel. 93 385 7142

museutorreballdovina@gramenet.cat


Més informació ahttp://patrimoni.gencat.cat/ca/activitat/la-torre-balldovina-de-torre-de-defensa-museu

Informació de les jornades:  http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2020

 

 

MESURES SANITÀRIES PER LA PANDÈMIA

Donada la situació sanitària, en el disseny de la programa s'han tingut en compte totes la mesures higièniques i de distanciament establertes per les autoritats sanitàries.  Hi haurà obligatorietat de portar mascareta, fer higiene de mans i mantenir la distància de seguretat.