Activitat gratuïta complementària a l'exposició "Què mengem avui?"

Sessió demostrativa de "Batch cooking"

En la recta final de l'exposició itinerant Què mengem avui? del Museu Torre Balldovina, l'ERESC organitza una activitat complementària de caràcter gratuït el dia 12 de juliol.

Es tracta d'una sessió demostrativa de "Batch cooking" en la qual s'oferiran eines per poder elaborar durant una sola jornada, bases de cuina que ens permetran realitzar amb facilitat el nostres àpats diaris, afavorint la sostenibilitat i l'aprofitament alimentari.

La sessió tindrà una durada de 90 minuts i es realitzarà a l'ERESC Canigó en horari de 17:00 a 18:30 hores.

Les inscripcions es realitzaran al web a partir del dia 26 de juny.

www.grameimpuls.cat/homepage/cursos/

Lloc:

ERESC - Edifici Canigó

Recinte Torribera (Edifici Canigó)

Prat de la Riba, 171 

Santa Coloma de Gramenet