Juguem a Santa Coloma


Joc en línea

www.juguemasantacoloma.cat

Juguem a Santa Coloma és un joc en línia que té com a objectiu despertar l'interès dels ciutadans de Santa Coloma per la seva pròpia ciutat. Inclou preguntes relacionades amb història, patrimoni, personatges famosos, curiositats, actualitat... que intenten cobrir diferents àmbits i tipus de coneixement, sempre relacionats amb la ciutat.

A través de la web, els usuaris registrats poden respondre diàriament les preguntes del dia, veure les respostes del dia anterior i consultar la seva posició en el rànquing.

Les preguntes dels divendres són especials i a vegades requereixen el desplaçament a un punt de la ciutat i/o l'enviament d'una fotografia que formarà part de la resposta.

El 1r, 2n i 3r classificats tenen premi assegurat, però a més, sempre hi ha obsequis i sorpreses per a molts dels participants.

Pots descobrir més sobre el joc i conèixer les preguntes i respostes de les edicions anteriors accedint al web del joc.

Juguem a Santa Coloma Edició 2019

Incripció oberta per a la sisena edició del concurs Juguem a Santa Coloma!

Si vols participar-hi, inscriu-te en aquest enllaç

El joc aquest any es desenvoluparà entre l’11 i el 28 de novembre, i la prova de desempat (si és necessària) està programada per al diumenge 1 de desembre: aquest dia organitzarem una competició, tipus QUIZ, en què els i les finalistes hauran de respondre amb el menys temps possible el màxim nombre de preguntes correctes per aconseguir ser el guanyador o la guanyadora d’enguany.