Activitat On Line

Obrim les inscripcions de la 7a edició de Juguem a Santa Coloma

El joc en línia de preguntes i respostes de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.

De dilluns a dijous, a les 9 h del matí, es publicaran dues preguntes que s’hauran de respondre a la web abans de les 12 h de la nit. Els divendres, a les 9 h del matí, es publicaran també dues preguntes que es podran respondre ?ns a les 12 h de la nit del diumenge.

Per cada pregunta es donaran quatre possibles respostes, de les quals només una serà la correcta, amb un valor de 10 punts. Si una pregunta revesteix una di?cultat especial, tindrà un valor especial de 25 punts.

 En aquest any tan especial, per evitar desplaçaments dels participants, totes les respostes es podran trobar fent recerques per Internet.

 El guanyador o la guanyadora del concurs "Juguem a Santa Coloma" serà qui hagi acumulat més punts al llarg de tota la durada del Joc.

 En cas d’empat entre diversos participants, el diumenge 29 de novembre organitzarem una prova ?nal de desempat de preguntes i respostes, tipus QUIZ. Guanyarà qui encerti més ràpidament el major nombre de preguntes possibles. La resta de la classi?cació es seguirà determinant per ordre del major nombre de respostes encertades amb menys temps.

Hi ha premi?

I tant! El 1r, 2n i 3r classi?cats guanyaran un viatge, una tauleta electrònica i un sopar. Anima’t a participar, t’ho passaràs bé i coneixeràs millor la nostra ciutat.

Registra-t’hi!

www.juguemasantacoloma.cat