Dia Internacional dels Museus 2022


El Museu Torre Balldovina et convida a celebrar la festa major dels museus i a gaudir del Museu en una data tan especial.

Dimecres 18 de maig, a les 19 h, i diumenge 22 de maig, a les 12 h

 

Visita dinamitzada a l’exposició “Estiueig de proximitat, 1850-1950”


Passeja’t d’una manera diàfana per les diverses realitats i problemàtiques derivades de l’estiueig al llarg de cent anys. Adreçada a públic familiar i a col·lectius de sords signants i oralistes (servei d’interpretació en llengua de signes). 

Durada: 60-75 minuts

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia al correu museutorreballdovina@gramenet.cat o tel. 933 857 142 

El Dia Internacional dels Museus se celebra cada 18 de maig des de l'any 1977. Un dia a l'any on els museus són els veritables protagonistes obrint les seves portes i oferint una atractiva oferta d'activitats per sensibilitzar els visitants de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment organitzat pel Consell Internacional de Museus (ICOM) que té per objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en la societat. Cada any, l'organització tria un tema específic per a la celebració. Per l'edició 2022, l'esdeveniment gira al voltant del tema "El poder dels museus".

L'esdeveniment més popular d'aquest dia és la jornada de portes obertes que els museus ofereixen a la ciutadania. Molts d'ells ofereixen, a més, altres activitats especials com recreacions històriques, conferències, visites guiades, concerts i tallers.

Més informació

https://cultura.gencat.cat/ca/temes/museus/dia_internacional_dels_museus/

https://www.diba.cat/en/web/opc/18_maig

Dia Internacional dels Museus 2022

El DIM 2022 a la Xarxa de Museus Locals