Museu Torre Balldovina

La Nit dels Museus

El Museu Torre Balldovina et convida a participar en diverses activitats, totes gratuïtes, en una ocasió única per gaudir del Museu d’una manera especial.

 

Escape room “La Torre Balldovina oculta un secret”

 


Joc que us endinsarà en una trama detectivesca, tot posant a prova les vostres habilitats deductives i d’enginy, per descobrir el secret que amaga la Torre Balldovina de la família Sagarra.

Espai: Sales d’exposició permanent

Horaris:  18 h, 19 h, 20 h (places exhaurides a tots els horaris). Ampliació nous horaris: 11 h, 12 h, 13 h (places exhaurides a tots els horaris)

Durada: 1 h

Grups: 2-4 persones. Edat recomanada: +12 anys

Places limitades, amb reserva prèvia al Museu museutorreballdovina@gramenet.cat o tel. 93 385 71 42

 

Espectacle “Sagarra Insòlit... Secrets d'infantesa”

 


Quan s'apropava l'estiu i Josep Maria de Sagarra encara era un marrec, les cambres de la casa de Barcelona de la família s'omplien de baguls que eren com monstres estàtics amb les grans boques obertes... Tot estava a punt per marxar a la casa d'estiueig de Santa Coloma, a l'illot fantàstic, al jardí meravellós de la Torre Balldovina.

Espai: Sala d’actes

Horaris: 18.30 h (places exhaurides), 19.30 h

Durada: 30 minuts

Places limitades, amb reserva prèvia al Museu museutorreballdovina@gramenet.cat o tel. 93 385 71 42

 

Visita lliure a l’exposició "Joan Vicente Castells. L'home de la cartera", amb la presència dels comissaris Roser Vicente i Joan Devis

 


En el marc dels actes per commemorar el primer centenari del naixement de Joan Vicente Castells (1921-2010), el Museu presenta una exposició per recuperar la seva figura i donar a conèixer la seva tasca cultural dins i fora de la ciutat.

Espai: Sala d’exposicions temporals

Horari: 18 a 21 h

Entrada esglaonada fins a cobrir el 50% de l'aforament, respectant sempre les distàncies de seguretat

 

UNA NIT PER ALS MUSEUS

Una de les activitats principals de la celebració del Dia Internacional dels Museus és la Nit dels Museus, una iniciativa del Consell d'Europa que se celebra enguany el mateix dissabte 15 de maig. Durant aquesta nit, diversos museus de Catalunya i d'arreu d'Europa obriran les portes més enllà de la mitjanit amb diverses propostes lúdico-culturals.

Més informació