Nova exposició temporal

“De París a Nova York. Gravats de la Col·lecció Gelonch Viladegut”

L’exposició “De París a Nova York. Gravats de la Col·lecció Gelonch Viladegut” presenta una selecció de gravats de mitjans del segle XIX fins a finals del segle XX, a través del quals es pretén il·lustrar l’evolució que ha experimentat el gravat com a llenguatge i tècnica utilitzat pels artistes d’aquesta època com Arp, Canals, Casas, Corot, Delacroix, Ernst, Guinovart, Lichtenstein, Matisse, Miró, Picasso, Ponç, Ràfols Casamada, Renoir, Rodin, Smith, Tàpies, Tharrats, Togores, Utrillo o Warhol.

De l’11 de novembre de 2020 al 10 de gener de 2021

La mostra també ens apropa al context històric dels moviments artístics més destacats d’aquest període, caracteritzats per una revolució permanent de l’art, així com per la transició del centre de creació artística i del mercat de l’art de París a Nova York, la nova capital artística del segle XX.

 Finalment, l’exposició incorpora una mirada i una lectura personal, la del propi col·leccionista, que ens endinsa i descobreix com grans artistes, vinculats principalment a la pintura, utilitzaren també el gravat com via per difondre la seva obra i ampliar les expectatives de mercat.

+ Informació