Llorenç Serra, una mirada de futur


Exposició temporal

Exposició de l'1 de setembre al 21 d'octubre de 2018

En el marc dels actes per commemorar el primer centenari de la mort de Llorenç Serra (1918-2018), el Museu Torre Balldovina va presentar aquesta exposició per recuperar la figura de Llorenç Serra i significar la seva història a través d’un recorregut per la seva vida i els seus anys al capdavant de l’Ajuntament. 

L’exposició volia recordar i donar a conèixer qui va ser i què va representar Llorenç Serra i Badosa per a Santa Coloma. Un repàs per la seva trajectòria ens va descobrir les seves diferents facetes familiar, professional i política:

Fou un colomenc orgullós de ser-ho i un home del seu temps. Persona peculiar, segura de si mateixa, responsable i fermament implicada en el benestar dels seus conciutadans, esdevingué un home molt respectat i ben considerat per la població de Santa Coloma i pels prohoms del país.

Pagès i masover, passà la seva vida a la Torre Balldovina al servei de la família Sagarra, tal com ens ho descriu Josep Maria de Sagarra a les seves memòries. Però si avui el recordem és per la seva gran tasca com a alcalde ja que foren molts els projectes que portà a terme i que suposaren un gran salt endavant per a Santa Coloma, passant a la història com un dels alcaldes més emblemàtics de la ciutat. 

Vídeo de l'exposició